Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συνεργασία τρ. Κύπρου με Data Comm για ΕΣΠΑ

tags :
Συνεργασία τρ. Κύπρου με Data Comm για ΕΣΠΑ

Η Data Communication Α.Ε. συνεργάζεται με την Τράπεζα Κύπρου
για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης Πολύ Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ
Η Data Communication A.E. προχωρά στην υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την Τράπεζα Κύπρου με αντικείμενο την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης Πολύ Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
Σκοπός της σύμβασης είναι να επιτευχθεί η πλήρης κάλυψη παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της εταιρείας για την κατάθεση των επενδυτικών τους προτάσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, σε συνεργασία με τον φοροτεχνικό-λογιστή τους, έχουν τη δυνατότητα να συντάξουν και να υποβάλλουν το φάκελο του επενδυτικού τους σχεδίου, μέσα από την ειδική εφαρμογή της Data Communication, που τους παρέχει αναλυτική ενημέρωση και υποστήριξη για το εγχείρημά τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή 801 100 801 και στο site www.datacomm.gr, ενώ μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε περισσότερα από 160 σημεία σε όλη την Ελλάδα, στα καταστήματα και επιχειρηματικά κέντρα του δικτύου της Τράπεζας Κύπρου.


Η Data Communication ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και σήμερα πλέον διαθέτει παρουσία και στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication OD στη Βουλγαρία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης