Επιχειρηματικά

Στηρίζει τα παιδιά η Geniki bank

tags :
Στηρίζει τα παιδιά η Geniki bank
Η GENIKI Bank, μέλος του ομίλου της Société Générale, έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών με στόχο την ενίσχυση των κατοίκων των ακριτικών και μικρών νησιών της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, έχει «αγκαλιάσει» τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου των Λειψών και των Αρκιών, ανοίγοντας στον κάθε έναν από αυτούς έναν αποταμιευτικό-επενδυτικό λογαριασμό «GENIKI Ευημερία», στον οποίο η Τράπεζα καταθέτει κάθε μήνα ένα ποσό, έως την ενηλικίωσή τους.
Φέτος, η GENIKI Bank πραγματοποίησε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Χριστούγεννα στο νησί μου» όπου οι μαθητές του νηπιαγωγείου & δημοτικού σχολείου των δυο αυτών νησιών είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, τη γιορτή των Χριστουγέννων στο όμορφο νησί τους. Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε πλούσια πηγή έμπνευσης για τα παιδιά, αφού πολλοί από αυτούς συμμετείχαν με παραπάνω από μια ζωγραφιά στο διαγωνισμό!

Παράλληλα η GENIKI Bank επιβραβεύει τους νικητές του διαγωνισμού αυτού με χρηματικό έπαθλο που θα καταθέσει στους αποταμιευτκούς / επενδυτικούς τους λογαριασμούς. Επίσης, οι τέσσερις ζωγραφιές που διακρίθηκαν θα γίνουν ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες καθώς και αφίσες για το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

Η GENIKI Bank προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν έμπρακτα στην προσπάθεια ενίσχυσης των κατοίκων των ακριτικών και μικρών νησιών της Ελλάδας με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί  λογαριασμός στη GENIKI Bank, στον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν όποιο ποσό επιθυμούν. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται στην Ομάδα Αιγαίου για τη χρηματοδότηση της κατασκευής έργων υποδομής στα νησιά της χώρας μας, την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού, την αγορά σχολικών ειδών, βιβλίων, παιχνιδιών, καθώς και τη διοργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Για τη GENIKI Bank η αέναη προσφορά στους συμπολίτες μας και ειδικά στα παιδιά, αποτελεί δέσμευση και έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας της σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης