Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εγκαίνια καταστήματος στην Κηφισά από την HSBC

tags :
Εγκαίνια καταστήματος στην Κηφισά από την HSBC
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος της HSBC στην Κηφισιά, στην οδό Κασσαβέτη 1 & Κηφισίας.
Σε αυτό η HSBC προσφέρει στους πελάτες ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο τραπεζικών συναλλαγών, διεθνών προδιαγραφών με καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες, οι οποίες συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της HSBC, τέλεσαν ο Βουλευτής και τ. Υπουργός Οικονομικών, κύριος Γιάννης Παπαθανασίου μαζί με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Νίκο Χιωτάκη. Το ξεκίνημα του νέου καταστήματος ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης και Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Πατήρ Ιερόθεος και ο Πατήρ Παναγιώτης.

Ο Δήμαρχος της Κηφισιάς ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι ιδιαίτερη τιμή που μία μεγάλη παγκόσμια τράπεζα όπως η HSBC επεκτείνεται και δημιουργεί ένα καινούργιο κατάστημα, το οποίο ομορφαίνει το κέντρο της Κηφισιάς έστω και σε μια δύσκολη περίοδο». Και πρόσθεσε  «εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της».

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Marketing της HSBC δήλωσε «Η HSBC είναι μία τράπεζα συνώνυμη της εμπιστοσύνης και της άμεσης ανταπόκρισης, που ακούει και σέβεται τις ιδέες, τις προτάσεις και τις ανάγκες των πελατών της. Το νέο, σύγχρονο κατάστημα στην Κηφισιά σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα ανανεωμένα διεθνή πρότυπα του Ομίλου HSBC, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την ελαχιστοποίηση της αναμονής και τη δυνατότητα να παρέχουμε τραπεζικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε πελάτη μας εύκολα και γρήγορα».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών κομμάτων, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς επίσης και πελάτες της Τράπεζας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης