Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H MIG πούλησε στην Lilavois την Κορασίδης έναντι 35,7 εκατ ευρώ

tags :
H MIG πούλησε στην Lilavois την Κορασίδης έναντι 35,7 εκατ ευρώ
Σε συνέχεια της από 21.12.2009 ανακοίνωσης της και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ("η Εταιρία") ανακοινώνει ότι το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας "ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" προς την κυπριακή εταιρία "LILAVOIS TRADING LIMITED" ανήλθε στο ποσό των 35.720.802,97 ευρώ.
Η αποπληρωμή του συνολικού τιμήματος θα ολοκληρωθεί εντός πέντε (5) ετών σε τέσσερις (4) ετήσιες ισόποσες δόσεις, της πρώτης εξ αυτών καταβαλλομένης σε δύο (2) έτη από την ημερομηνία της μεταβίβασης. Η μεταβίβαση αυτή δε θα επηρεάσει αρνητικά την ενοποιημένη οικονομική κατάσταση της Εταιρίας.
Πέραν των ήδη εγγεγραμμένων ζημιών ποσού ευρώ 96,8 εκ. οι οποίες επιβάρυναν τα αποτελέσματα και τα ίδια κεφάλαια, (όπως αποτυπώνονται στις δημοσιευμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρίας της 30.09.2009), εκτιμάται η εγγραφή περαιτέρω λογιστικής ζημίας ύψους 3,7 εκ. ευρώ περίπου από την ενοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εν λόγω εταιρίας μέχρι την ημερομηνία της μεταβίβασης.
Η Εταιρία και τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου δε διατηρούν κάποια σχέση, οποιασδήποτε μορφής, με την αποκτώσα κυπριακή εταιρία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης