Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εγκαινίασε κατάστημα στο Κολωνάκι η Aspis Bank

tags :
Εγκαινίασε κατάστημα στο Κολωνάκι η Aspis Bank
Η ASPIS BANK εγκαινίασε το κατάστημά της στο Κολωνάκι,     Σκουφά 21, την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 παρουσία της Διοίκησης και πλήθους Πελατών και Συνεργατών της Τράπεζας.
Στο νέο κατάστημα της ASPIS BANK μεταφέρθηκαν οι εργασίες του καταστήματος που λειτουργούσε στην οδό Μέρλιν 7. Στόχος του προγράμματος μεταστεγάσεων της Τράπεζας είναι αφενός η μεταφορά των καταστημάτων σε ακίνητα με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και αφετέρου η μεταστέγασή τους σε εμπορικά σημεία μεγαλύτερης προβολής και κίνησης, με υψηλότερες προοπτικές ανάπτυξης.

Όσοι παρευρέθησαν στη τελετή εγκαινίων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ανανεωμένη αισθητική του καταστήματος Κολωνακίου η οποία αντικατοπτρίζει το επιχειρηματικό μοντέλο που έχει υιοθετήσει η ASPIS BANK το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το οποίο τα καταστήματά της εστιάζουν πλέον σε δραστηριότητες λιανικής τραπεζικής.

Όλα τα νέα καταστήματα της Τράπεζας διαθέτουν πλέον μοντέρνο σχεδιασμό, φιλικό περιβάλλον, νέα χρώματα και υψηλές λειτουργικές προδιαγραφές με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης και εμπειρίας του πελάτη από την συνδιαλλαγή του με την Τράπεζα.

Το κατάστημα της ASPIS BANK Κολωνακίου, είναι ένα από τα 73 Καταστήματα που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, με τη γνωστή φιλική και άμεση εξυπηρέτηση του προσωπικού της ASPIS.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης