Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Λειτουργική αναβάθμιση καταστήματος της Emporiki στη Θεσσαλονίκη

tags :
Λειτουργική αναβάθμιση  καταστήματος   της Emporiki  στη Θεσσαλονίκη

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2009 – Πλήρως ανακαινισμένο και με προδιαγραφές λειτουργίας ανταποκρινόμενες  στο νέο διεθνές μοντέλο τραπεζικού καταστήματος που έχει υιοθετήσει η Εμπορική Τράπεζα, είναι πλέον το ιστορικό κατάστημα της πλατείας Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν με ειδική τελετή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

 

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα υιοθετείται το νέο λογότυπο της τράπεζας, το οποίο αντικατοπτρίζει την ουσιαστικότερη ένταξη της Εμπορικής Τράπεζας στον Όμιλο της Credit Agricole. Το συγκεκριμένο γεγονός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς ενεργειών της Τράπεζας που στοχεύουν στην αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από τη συμμετοχή της σε ένα διεθνή οργανισμό του κύρους της Credit Agricole.

 

Στο πλαίσιο του γενικότερου εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης του δικτύου της, η Εμπορική Τράπεζα προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος Αγίας Σοφίας,  το οποίο στεγάζεται στο συγκεκριμένο χώρο από το 1964. Η επένδυση αυτή ανέδειξε ακόμα περισσότερο την υψηλή αισθητική του διατηρητέου κτιρίου, καθώς συνδυάστηκε η νεοκλασική αρχιτεκτονική με το μοντέρνο ύφος του νέου μοντέλου καταστημάτων λιανικής τραπεζικής, το οποίο εφαρμόζει σταδιακά η Εμπορική Τράπεζα στο σύνολο του δικτύου της.

 

Το νέο μοντέλο βασίζεται στη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας εύκολη αναγνώριση και άνετη πρόσβαση του πελάτη στις επιμέρους ζώνες συναλλαγών, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση. Στο κατάστημα λειτουργεί επίσης συμβουλευτική ζώνη, όπου εξειδικευμένοι τραπεζικοί σύμβουλοι παρέχουν καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους πελάτες της Τράπεζας.

 

Αντικειμενικός στόχος του επανασχεδιασμού των καταστημάτων του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας είναι η λειτουργία τους με βάση τις υψηλές προδιαγραφές που εφαρμόζει διεθνώς ο όμιλος της Credit Agricole, κύριος μέτοχος της Εμπορικής Τράπεζας, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

 

Το κατάστημα της πλατείας Αγίας Σοφίας, όπως και όλα τα καταστήματα που λειτουργούν σύμφωνα με το νέο μοντέλο, σχεδιάστηκε και λειτουργεί ως σημείο εξυπηρέτησης και πώλησης όλων των χρηματοπιστωτικών προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου της Εμπορικής, από έμπειρα στελέχη που διαθέτουν εξαιρετική γνώση της τοπικής αγοράς και υψηλή εξειδίκευση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης