Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Στην αντεπίθεση περνάει ο Τσίπρας - Ο κρίσιμος Οκτώβριος και το ταξίδι στις ΗΠΑ

tags :
Στην αντεπίθεση περνάει ο Τσίπρας - Ο κρίσιμος Οκτώβριος και το ταξίδι στις ΗΠΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί και στις επενδύσεις ιδίως μετά την απεμπλοκή της υπόθεσης του Ελληνικού αλλά και στους δείκτες της οικονομίας.
«Είμαστε εντός των στόχων, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος εκτροχιασμού ή αμφισβήτησης του προγράμματος» αναμένεται να είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού στη σημερινή (6/10) του ομιλία στο συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.
Η αναφορά του αυτή θα αποτελέσει και έμμεση απάντηση στο καμπανάκι που χτύπησε την Τετάρτη (4/10) ο Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής καθηγητής κ. Λιαργκόβας ο οποίος μίλησε για καθυστερήσεις και εκτροχιασμό αν η γ' αξιολόγηση κλείσει τελικά μετά το Δεκέμβριο του 2017.
Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί και στις επενδύσεις ιδίως μετά την απεμπλοκή της υπόθεσης του Ελληνικού αλλά και στους δείκτες της οικονομίας.
Στο Συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος εκτός του πρωθυπουργού το παρόν έδωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ότι αφορά στο πρόγραμμαρογραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρωθυπουργός πριν τη συνάντηση με τον D. Trump στις 17 Οκτωβρίου στο Λευκό Οίκο θα βρεθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Σικάγο.
Στις 14 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για την ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα διεξαχθεί και η σχετική ψηφοφορία, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί πολιτικά και επικοινωνιακά τη διχογνωμία που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου αναφέροντας ότι ήταν αντιθεσμική η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιμείνει στην τακτική του "οχι" ακόμα και αν συμφωνεί με κάποιο νομοσχέδιο και με γνώμονα αν το ψηφίζει ο κυβερνητικός οι ΑΝ.ΕΛ..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης