Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Χείριστη η διαχείριση της κρίσης στην Ελλάδα από την κυβέρνηση λένε οι ξένοι

tags :
Χείριστη η διαχείριση της κρίσης στην Ελλάδα από την κυβέρνηση λένε οι ξένοι

Συνομιλώντας με στελέχη μεγάλων τραπεζών στο Λονδίνο διαπιστώνει κανείς ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο όχι για καλό σκοπό.

Η αβεβαιότητα για την οικονομία που έχει καταστεί έκδηλη , οι πιέσεις στα ομόλογα , η δραματική υποχώρηση των τραπεζικών μετοχών και τα συνεχή και δυσμενέστατα σχόλια στον διεθνή τύπο αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα κάτι δεν πάει καλά.
Είναι ξεκάθαρο ότι τα δημόσια οικονομικά δεν είναι καλά , ο Γ Προβόπουλος έχει πολλάκις προειδοποιήσει για την οικονομία και τις δραματικές τις ελλείψεις όμως εσχάτως έχει ανακύψει και ένα νέο πρόβλημα που αφορά την νέα κυβέρνηση και η οποία απολαμβάνει ακόμη περίοδο χάριτος.
Η διαχείριση της κρίσης μπορεί να χαρακτηριστεί χείριστη όπως εμφατικά τονίζουν τραπεζίτες στο Λονδίνο και επικοινωνιακά και παρεμβατικά η κρίση στα ομόλογα και στο ΧΑ δεν έχουν αντιμετωπιστεί με την δέουσα βαρύτητα και για τον λόγο αυτό η αγορά βάλλεται πανταχόθεν.
Είναι προφανές ότι αυτή δεν είναι αιτία του προβλήματος αλλά θα μπορούσε μέσω μιας ορθής διαχείρισης και επικοινωνιακής τακτικής να μετριασθούν τα προβλήματα καθώς λύσεις δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να βρεθούν άμεσα.



Πέτρος Λεωτσάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης