Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κεφαλογιάννη (υπ.Τουρισμού): Διάχυτη αισιοδοξία για την πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2014

tags :
Κεφαλογιάννη (υπ.Τουρισμού): Διάχυτη αισιοδοξία για την πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2014

Τους άξονες της ολοκληρωμένης τουριστικής στρατηγικής της Ελλάδας παρουσίασε η κα.Κεφαλογιάννη



Την αισιοδοξία της για την πορεία του ελληνικού τουρισμού για το 2014 εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη.
Η κα Κεφαλογιάννη είπε ότι το 2013 ο τουρισμός πήγε πολύ καλά και ότι η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός κατέκτησε τη θέση της στο διεθνή ανταγωνισμό, επειδή απέδωσαν οι σκληρές και συνεχείς προσπάθειες που καταβλήθηκαν.
Η υπουργός Τουρισμού εμφανίστηκε αισιόδοξη και για το 2014, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να υπάρξει κοινός βηματισμός και συντονισμός.
Επιπλέον, η κα.Κεφαλογιάννη παρουσίασε τους άξονες της ολοκληρωμένης τουριστικής στρατηγικής της Ελλάδας
Όπως είπε, οι άξονες αυτοί είναι η εξασφάλιση και η ανάπτυξη του μεριδίου της Ελλάδας σε παραδοσιακές χώρες, όπως η Ευρώπη, η ανάπτυξη της σε αγορές, όπως είναι η Ρωσία, η Κίνα και η Λατινική Αμερική, αλλά και η Τουρκία και το Ισραήλ, καθώς και η ανάδειξη νέων τουριστικών προορισμών, η ανάπτυξη νέων παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών και η ανάπτυξη σχέσεων στη διεθνή τουριστική αγορά και με συγκεκριμένους tour operators.
«Ο στόχος είναι η παραγωγή ενός σύγχρονου τουριστικού προϊόντος που θα διασφαλίσει στην  Ελλάδα τη θέση που της αξίζει στο διεθνές τουριστικό στερέωμα» ανέφερε η κα.Κεφαλογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης