Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΓΣΕΕ: Υπάρχει ανάγκη χάραξης νέας στρατηγικής για την αντιμετώπιση των νέων μέτρων

tags :
ΓΣΕΕ: Υπάρχει ανάγκη χάραξης νέας στρατηγικής για την αντιμετώπιση των νέων μέτρων

Την ανάγκη χάραξης μιας νέας στρατηγικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα νέα μέτρα του προϋπολογισμού αλλά και κάθε απαίτηση της τρόικας τονίστηκε στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών από όλη τη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγώπουλος τόνισε για τον ότι μέσα στον Φεβρουάριο - Μάρτιο θα έρθει νέος συμπληρωματικός προϋπολογισμός άγριας λιτότητας, περικοπών, που θα οδηγήσει σε νέα σκληρότερα μέτρα.
Επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα επίθεση και στον συνδικαλιστικό νόμο με περιορισμό των απεργιών. Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Ν. Κιουτσούκης έκανε λόγο για έναν ακόμη «αιματοβαμμένο προϋπολογισμό» φτώχειας και κοινωνικής αναλγησίας, τονίζοντας ότι «η αγορά εργασίας μετασχηματίζεται, πλέον, σε γαλέρα». Ο κ. Κιουτσούκης έκανε και αυτός λόγο για επικείμενη επίθεση με στόχο την «αλλαγή του 1264, του θεμελιώδους Συνδικαλιστικού Νόμου».
Κατά τη λήξη της συνεδρίασης το Γενικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τα όργανα της ΓΣΕΕ, Διοίκηση και Εκτελεστική Επιτροπή να καθορίσουν τους τρόπους συνέχισης του αγώνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης