Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο στην Αττική

Χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο στην Αττική
Τα πρώτα χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα ενώ το βράδυ της Τρίτης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ημιορεινές περιοχές του νομού Αττικής
Επιδείνωση του καιρού, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις, αναμένεται αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας.
Τα πρώτα χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και το βράδυ της Τρίτης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ημιορεινές περιοχές του νομού Αττικής με υψόμετρο μεγαλύτερο από 600 μέτρα.
Παράλληλα σημαντική πτώση θα παρουσιάσει στην Αθήνα η θερμοκρασία που δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς.
Στην υπόλοιπη χώρα, λίγα χιόνια θα πέσουν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία καθώς και τη Θεσσαλία. Το βράδυ της Τρίτης θα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Χιόνια θα πέσουν επίσης στην κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Ισχυρές καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις πολύ ισχυροί ως θυελλώδεις. Στην ανατολική και νότια χώρα θα φθάσουν τα 7 έως 9 μποφόρ και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Την Τετάρτη θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της Κρήτης.
bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης