Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κύπρος: Πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της FBME Bank στα γραφεία της κεντρικής τράπεζας

tags :
Κύπρος: Πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της FBME Bank στα γραφεία της κεντρικής τράπεζας
H FBME Bank έχει τεθεί υπό τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας Κύπρου, καθώς οι αμερικανικές αρχές την κατηγορούν για ξέπλυμα χρήματος.
Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της FBME Bank διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου να θέσει την τράπεζα υπό τη διαχείρισή της.
«Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα για να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας με τις αποφάσεις της Κεντρικής Τράπεζας και για να υπογραμμίσουμε τις συνέπειες αυτών των αποφάσεων στις ζωές μας και τις οικογένειες μας», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασουλιώτης, εκ των υπαλλήλων της τράπεζας, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.
«Πολλοί από εμάς εργάζονται εδώ για πολλά χρόνια και έχουμε αφιερώσει τις ζωές μας σε αυτό τον οργανισμό, ο οποίος είναι η ζήση μας. Είμαστε περήφανοι που δουλεύουμε για την FBME και δηλώνουμε την υποστήριξή μας σε αυτό τον οργανισμό», τόνισε.
Επιπλέον, ανέφερε, ότι «είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η τράπεζα έχει συμβάλει σημαντικά στην οικονομία, μέσω της συνεργασίας της με ντόπιες επιχειρήσεις».
«Αντιλαμβανόμαστε ότι γίνονται διαβήματα για εξέταση των θεμάτων που προέκυψαν από την αναφορά του υπουργείου οικονομικών των ΗΠΑ. Θα θέλαμε να δοθεί η ευκαιρία στην τράπεζα να εξετάσει και να απαντήσει στους ισχυρισμούς, έτσι ώστε να καθαρίσει το όνομά της, για το καλό της τράπεζας, των υπαλλήλων και της Δημοκρατίας γενικότερα», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης