Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο νεαρών που δολοφονήθηκαν – Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει τον θάνατό τους η ΕΛ.ΑΣ.

Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο νεαρών που δολοφονήθηκαν – Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει τον θάνατό τους η ΕΛ.ΑΣ.
Επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών
(upd) Ανασύρθηκαν από το φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης, όπου εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, οι σοροί των δύο νεαρών ανδρών, ηλικίας 25 και 26 ετών, οι οποίοι αγνοούνταν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο και παρέστη στην επιχείρηση ανάσυρσης των σορών τους εκτιμά ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς οι δύο νέοι έχουν δεχθεί σφαίρες από κυνηγετικό όπλο στο σώμα και στο κεφάλι, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι προηγουμένως είχαν ξυλοκοπηθεί.
Παράλληλα, εκτιμάται ότι το συμβάν έλαβε χώρα σε διαφορετικό μέρος από αυτό που βρέθηκαν, με την αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα θύματα δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.
Ήδη η ασφάλεια Καλαμάτας, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, έχει προχωρήσει σε προσαγωγές επτά ατόμων.



Σημειώνεται ότι οι δύο νεαροί άνδρες είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και έκτοτε αγνοούνταν.
Ο ένας από τους δυο νεαρούς, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής και άσκησης και ζούσε στον Πειραιά, ενώ ο 25χρονος ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς. Και οι δυο τους ασχολούνταν με τη γυμναστική και το body building, ενώ δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ τις αρχές.

(Πρώτη ενημέρωση 09:17, 20 Αυγούστου 2014)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης