Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένας 19χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία των δύο νεαρών στη Μάνη

Ένας 19χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία των δύο νεαρών στη Μάνη
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν τεθεί ορισμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί που βρέθηκαν στα κινητά των άτυχων νέων
Ενας νεαρός 19 ετών έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Καλαμάτας ως βασικός ύποπτος για τη στυγνή δολοφονία των δύο νέων στη δυτική Μάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους 18 προαχθέντες είναι και δύο για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν τεθεί ορισμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί που βρέθηκαν στα κινητά των άτυχων νέων με επικοινωνίες λίγο πριν τη δολοφονία τους.
Ένας 19χρονος συνελήφθη και ένας συνομήλικός του αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό που αποκαλύφθηκε την Τρίτη στην περιοχή της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο θύματα μετά από νυχτερινή διασκέδαση είχαν ραντεβού με τους δύο φίλους τους, από γυμναστήριο της Καλαμάτας, για συναλλαγή που σχετίζονταν με προμήθεια αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν διαπληκτισμοί, αφού τα θύματα φέρεται να είχαν πάρει προκαταβολή μερικών εκατοντάδων ευρώ για να τους παραδώσουν αναβολικά και δεν το είχαν πράξει.
Έτσι ο ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και τους σκότωσε.
Τα θύματα πυροβολήθηκαν από κυνηγετικό όπλο και μάλιστα τα σώματά τους βρέθηκαν διάτρητα από σφαίρες.
Τα πτώματά τους ανασύρθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ μετά από πολύωρη επιχείρηση το πρωί, σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης