Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εντυπωσίασε η Lady Gaga στο ΟΑΚΑ

tags :
Εντυπωσίασε η Lady Gaga στο ΟΑΚΑ
Η Lady Gaga συγκίνησε το κοινό όταν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και άρχισε να εκθειάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό
Τις εντυπώσεις κέρδισε χθες βράδυ στην πολυαναμενόμενη συναυλία της, η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, στήνοντας το δικό της μουσικοχορευτικό πάρτι, στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα από το φανατικό της κοινό- «τα τεράτάκια» της (όπως τους αποκαλεί), η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου, λίγο μετά της 9 το βράδυ, και παρέμεινε στη σκηνή για περίπου δύο ώρες, τραγουδώντας και φορώντας τα εκκεντρικά κοστούμια της.
Η εκκεντρική σταρ της ποπ δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει, ενώ άλλαζε συνεχώς ρούχα και περούκες.
Η Lady Gaga όμως συγκίνησε το κοινό όταν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και άρχισε να εκθειάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την παγκόσμια επιρροή του. H τραγουδίστρια μάλιστα έκανε και ένα σχόλιο για την κρίση λέγοντας πως αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσουν και οι Έλληνες. Δεν ήταν λίγες οι φορές δε, που μιλούσε προς το κοινό στα ελληνικά, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα «σας ευχαριστώ πολύ», «φιλάκια», «σας αγαπώ» ξεσηκώνοντας έτσι τους θαυμαστές της, και δείχνοντας στο ελληνικό κοινό την αγάπη της.
Η συναυλία ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 23:00, ενώ το κοινό ζητούσε από τη μεγάλη ντίβα της ποπ να ανέβει ξανά στη σκηνή, η οποία πάντως δεν έκανε το χατίρι στους Έλληνες θαυμαστές της.  Η Lady Gaga αποχαιρέτισε το ελληνικό κοινό της όμως θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της, έως τις 24 Νοεμβρίου, σε πολλές άλλες πόλεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης