Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέγας χορηγός του 32ου Μαραθωνίου ο ΟΠΑΠ - «Διαδρομή προσφοράς» για την ανακαίνιση δύο παιδιατρικών νοσοκομείων

tags :
Μέγας χορηγός του 32ου Μαραθωνίου ο ΟΠΑΠ - «Διαδρομή προσφοράς» για την ανακαίνιση δύο παιδιατρικών νοσοκομείων
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της ΟΠΑΠ «Διαδρομή Προσφοράς» και υποστηρίξτε τα παιδιά
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζει και φέτος ως Μέγας Χορηγός τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συνδέοντας για πρώτη φορά την τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση με το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που αναπτύσσει.
Αυτή τη χρονιά, ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα αποτελέσει μια γιορτή όχι μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς αλλά για ολόκληρη τη χώρα, καθώς κάθε βήμα μετράει και οδηγεί στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».
Συγκεκριμένα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς» την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν στο κινητό μας ή να επισκεφτούμε στο σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr», δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μετρούν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούν και τα μετατρέπει αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση για το έργο της ανακαίνισης των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό βημάτων και μόνο για κάθε download της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς» στο κινητό, η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο.
Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν και να επικοινωνήσουν τη συμμετοχή τους στη δράση της ΟΠΑΠ μέσω των social media, καλώντας ακόμα περισσότερους να πάρουν μέρος στην διαδρομή προσφοράς για τα παιδιά.
Η ΟΠΑΠ Α.Ε., μέσω της δράσης «Διαδρομή Προσφοράς», μέχρι και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου σας καλεί όλους να γίνετε μέλος της ομάδας μας: Κατεβάστε τώρα δωρεάν την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» στο κινητό σας. Επισκεφτείτε το σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr». Προσθέσετε τα βήματά σας και ελάτε να στηρίξουμε από κοινού την ανακαίνιση των νοσοκομείων. Για τα παιδιά άλλωστε, αξίζει να κάνουμε την πιο σπουδαία διαδρομή.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης