Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου από τη φυλακή: «Δεν θα αργήσει η ώρα της δικαίωσης»

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου από τη φυλακή: «Δεν θα αργήσει η ώρα της δικαίωσης»
Για εξόφθαλμη σκευωρία εις βάρος του κάνει λόγο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Στην αθωότητά του επιμένει για μια ακόμη φορά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος σε νέα επιστολή του από τις φυλακές Διαβατών στις οποίες είναι έγκλειστος τονίζει ότι δεν θα αργήσει η ώρα της δικαίωσής τους, ενώ κάνει λόγο για εξόφθαλμη σκευωρία εις βάρος του.
Στην επιστολή ο Β. Παπαγεωργόπολος αναφέρεται στα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περάσει στις φυλακές Διαβατών, τονίζοντας ακόμη ότι «η ώρα της δικαίωσης δεν θα αργήσει».
«Άλλωστε η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα», αναφέρει και προσθέτει ότι «για όλα αυτά κάποιοι -όπως τόνισα και στο τριμελές Εφετείο- θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος σημειωτέον έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, σημειώνει ακόμη ότι «σήμερα, το σημαντικό για μένα είναι ότι εδώ στον τόπο της εξορίας, της απομόνωσης και των απάνθρωπων συνθηκών και παρ' όλο που αντιμετωπίζω έναν συνεχή πόλεμο λάσπης, δέχομαι με όλους τους δυνατούς τρόπους άπειρες εκδηλώσεις αγάπης, αγωνίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης από γνωστούς και αγνώστους, από ψηφοφόρους όλων των πολιτικών παρατάξεων από ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή αντελήφθησαν την εις βάρος μου εξόφθαλμη σκευωρία».
Τέλος, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης