Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Να κατονομαστεί ο πολιτικός που παρενέβη στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή ζητούν βουλευτές της ΝΔ

Να κατονομαστεί ο πολιτικός που παρενέβη στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή ζητούν βουλευτές της ΝΔ
Στη Βουλή το θέμα της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στη Βουλή μεταφέρθηκε την Τρίτη το θέμα της εξαφάνισης του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα.
Ειδικότερα με ερώτησή τους προς τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, οι βουλευτές Κρήτης της ΝΔ Λ. Αυγενάκης (Ηράκλειο) και Γ.Κεφαλογιάννης (Ρέθυμνο), ζητούν ενημέρωση για τη φάση στην οποία βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σημειώνεται ότι ο σπουδαστής αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι η ερώτηση υπογράφεται από δύο βουλευτές από την Κρήτη, που στην επιστολή τους υπογραμμίζουν το γεγονός ότι σε άρθρο-επιστολή της Ελενας Ακρίτα προς τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Πανούση, αναφερόταν ότι «στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται γνωστός πολιτικός άνδρας. Ενας 'πρωτοκλασάτος' Κρητικός βουλευτής ο οποίος συγκάλυπτε τη συμμορία, μεσολάβησε για να μην διώξουν 'τα παιδιά' από τη Σχολή και κουκούλωνε την τραγωδία».
Οι δύο βουλευτές ζητούν εφόσον επιβεβαιωθεί εμπλοκή πολιτικού [...] άμεσα επιβάλλεται να κατονομαστεί αφενός για να συνδράμει και εκείνος στην έρευνα καταθέτοντας όσα γνωρίζει, εάν γνωρίζει, και αφετέρου να αποδοθούν ευθύνες από τη Δικαιοσύνη και βέβαια από τα όργανα του κόμματος στο οποίο ανήκει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης