Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καβάλα: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών

tags :
Καβάλα: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών
Υπήρξε μάλιστα και συμπλοκή ενός αστυνομικού με τον διακινητή στους πεζοδρόμους της πόλης
Δύσκολη νύχτα ήταν η χθεσινή για την πόλη της Καβάλας, καθώς για περισσότερο από μία ώρα οι αστυνομικές Αρχές καταδίωκαν στους δρόμους του κέντρου 39χρονο διακινητή παράτυπων μεταναστών, ο οποίος στην πορεία του από την Κομοτηνή δεν σταμάτησε σε κανέναν έλεγχο των αστυνομικών.
Υπήρξε μάλιστα και συμπλοκή ενός αστυνομικού με τον διακινητή στους πεζοδρόμους της πόλης, συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του δράστη και τελικά τη σύλληψή του.
Ειδικότερα, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης στο ύψος των διοδίων του Ιάσμου, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης έκαναν σήμα στάσης στον 39χρονο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου.
Εκείνος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή των δυνάμεων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ξάνθης και Καβάλας.
Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο άνδρας μπήκε στην πόλη της Καβάλας μέσω της περιμετρικής οδού και το όχημά του ανέπτυξε μία τρελή πορεία.
Παραβίασε μονόδρομους χτυπώντας πολλά σταθμευμένα οχήματα και συγκρούσθηκε με ΤΑΧΙ.
Από τη σύγκρουση στράβωσε το τιμόνι του αυτοκίνητου του δράστη, με αποτέλεσμα το όχημα να κολλήσει και να ακολουθήσει ανεξέλεγκτη πορεία, στη διάρκεια της οποίας προσέκρουσε εκ νέου σε άλλα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, οπότε τότε κατέστη δυνατό να ακινητοποιηθεί.
Ο οδηγός, όμως, το εγκατέλειψε και διέφυγε τρέχοντας.
Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα στους πεζοδρόμους της Καβάλας, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτοι από κόσμο. Ο οδηγός - διακινητής προσπάθησε να διαφύγει προσποιούμενος τον περιπατητή, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικό, ο οποίος τον ακινητοποίησε ύστερα από συμπλοκή μαζί του.
Τελικά, οι Αρχές τον συνέλαβαν. Πρόκειται για Μολδαβό που απασχόλησε και στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς είχε πραγματοποιήσει κι άλλες παράνομες διακινήσεις μεταναστών.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και εννέα συνολικά μετανάστες, που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του. Ο 39χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης