Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Παραδόθηκε το σύνολο του εκλογικού υλικού προς τους Δήμους

Περιφέρεια Αττικής: Παραδόθηκε το σύνολο του εκλογικού υλικού προς τους Δήμους
"Oι δήμοι θα πρέπει με τη σειρά τους να μεριμνήσουν"
Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η παράδοση του συνόλου του εκλογικού υλικού προς τους Δήμους, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση, το απόγευμα παραδόθηκε και η τελευταία παρτίδα εκλογικών φακέλων από το υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφέρεια Αττικής και αμέσως ειδοποιήθηκαν για να τους παραλάβουν οι δήμοι της Αττικής, αποκαθιστώντας έτσι την παροδική έλλειψη που είχε παρατηρηθεί νωρίτερα.
Μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει πως οι δήμοι θα πρέπει με τη σειρά τους να μεριμνήσουν έτσι ώστε, ανάλογα με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε κάθε εκλογικό τμήμα και των ειδικών εκλογέων σε αυτά, να προβούν στην κατάλληλη κατανομή και να διαθέτουν τον απαραίτητο αριθμό φακέλων στα εκλογικά τμήματα για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
Η Περιφέρεια Αττικής, τονίζεται στην ανακοίνωση, "με αίσθηση ευθύνης, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της προετοιμασίας του δημοψηφίσματος μέσα σε εξαιρετικά περιορισμένο χρονικό διάστημα και παραμένει στη διάθεση των Δήμων για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει".
Ακόμη, η Περιφέρεια σημειώνει ότι η διάθεση του συνόλου εκλογικού υλικού προς τους νησιωτικούς δήμους της Αττικής, είχε ολοκληρωθεί από την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης