Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση ναρκωτικών στη Μύκονο

Στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση ναρκωτικών στη Μύκονο
Τη σχετική αποκάλυψη έκανε το σάιτ www.sdna.gr, που αναφέρει ότι η δικογραφία έχει ήδη φτάσει στον εισαγγελέα
Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο ναρκωτικών της Μυκόνου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα www.sdna.gr από τις έρευνες της αστυνομίας στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να είχε σχέση με το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί των Κυκλάδων.
Για την ακρίβεια στις συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε η ύπαρξη τηλεφώνου που ο αριθμός του ανήκει στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο κάτοχος του λέγεται Βαγγέλης και είναι στέλεχος του Ολυμπιακού.
Αυτές οι συνομιλίες έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει επίσης γνωστά ονόματα της ελληνικής ελίτ.
Το επίμαχο έγγραφο αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο...    ενεργώντας για λογαριασμό και  των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ 69.... τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος.
Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ.....».
Η υπόθεση έχει ήδη φτάσει στον εισαγγελέα, μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και τη σύλληψη τριών ατόμων από τη Δίωξη Ναρκωτικών και την Ασφάλεια Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης