Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ραντεβού την Παρασκευή 12/2 στην Αθήνα για το συλλαλητήριο δίνουν και οι αγρότες του Ηρακλείου

Ραντεβού την Παρασκευή 12/2 στην Αθήνα για το συλλαλητήριο δίνουν και οι αγρότες του Ηρακλείου
Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα θα συμμετάσχει και ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών
Την απόφασή τους να κατέβουν στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, γνωστοποίησαν και οι αγρότες του Ηρακλείου.
Μάλιστα, την σχετική απόφαση έλαβαν απόψε στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, ενώ αύριο, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, πρόκειται να αποφάσισαν τις λεπτομέρειες της μετάβασης.
Στο μεταξύ, η επιτροπή του μπλόκου Πραιτωρίων, που έλαβε μέρος στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας, καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες του νομού Ηρακλείου για να συμμετέχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.
Ακόμη, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχει και ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών.
Στο μεταξύ, απόψε οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Κνωσού του Ηρακλείου, έξω από την Α' ΔΟΥ, εντατικοποιώντας τις κινητοποιήσεις τους με αποκλεισμό της υπηρεσίας.  
Σημειώνεται ότι το μπλόκο στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου παραμένει.
Από το μπλόκο του Καρτερού αποχώρησαν οι αγρότες για να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημόσιων κτιρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης