Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε συλλήψεις 30 και πλέον φωτορεπόρτερ προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ

tags :
Σε συλλήψεις 30 και πλέον φωτορεπόρτερ προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ
Είχαν διαβεί τα σύνορα, ακολουθώντας τους εκατοντάδες πρόσφυγες που επιχειρούσαν να περάσουν στο έδαφος των Σκοπίων από σημείο όπου δεν υπάρχει φράχτης
Πάνω από 30 φωτορεπόρτερ συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις των Σκοπίων, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 7 έως 10 Έλληνες.
Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο φωτογράφος του, Γιάννης Κολεσίδης.
Συγκεκριμένα, ο απεσταλμένος του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπως και άλλοι φωτορεπόρτερ διεθνών πρακτορείων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, ακολουθούσαν την πορεία των προσφύγων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνολικά πάνω από 30 είναι οι φωτορεπόρτερ που συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις των Σκοπίων, εκ των οποίων 7 έως 10 είναι Έλληνες.
Οι φωτορεπόρτερ ακολουθούσαν τους πρόσφυγες που επιχειρούσαν να περάσουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ από σημείο όπου δεν υπάρχει φράχτης.
Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Κολεσίδης, οι φωτορεπόρτερ δεν γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκονταν, όταν «ξαφνικά ακούσαμε φωνές και μας περικύκλωσαν δυνάμεις του Σκοπιανού στρατού».
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο χωριό Μόι και οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα της Γευγελής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης