Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του Π. Πολάκη προανήγγειλε ο Θ. Γιαννόπουλος μετά την παύση από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του Π. Πολάκη προανήγγειλε ο Θ. Γιαννόπουλος μετά την παύση από το ΚΕΕΛΠΝΟ
Δεν θα τρομοκρατήσει ο αναπληρωτής υπουργός το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ για να υπογράψουμε λίστες επιτυχόντων γιατρών και νοσηλευτών που θα έρχονταν παράνομα, υποστήριξε
Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη γνωστοποίησε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο Θανάσης Γιαννόπουλος, τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός έπαυσε από την θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο κ. Γιαννόπουλος υπογράμμισε ότι θα προβεί «σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες» που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις κατά του κ. Π. Πολάκη.
Εξαπέλυσε, δε, εκ νέου επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού υπογραμμίζοντας ότι το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ συνολικά δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.
«Ο κύριος υπουργός νόμισε ότι κατά αυτό τον τρόπο, θα τρομοκρατήσει το διοικητικό συμβούλιο και θα υπογράψει το διοικητικό συμβούλιο, λίστα επιτυχόντων γιατρών και νοσηλευτών, που θα ερχόντουσαν αργότερα, παράνομα.
Ε, αυτό, δεν μπόρεσε να το πετύχει, δεν μπορούσε να γίνει από εμάς, εμείς τη νομιμότητα σεβόμαστε και αυτή διακονούμε, αυτό βέβαια δεν το αντιλαμβάνεται ο κ. υπουργός και προτίμησε τη λύση αυτή, δηλαδή να μας οδηγήσει σε παραίτηση» τόνισε.
Και κατέληξε: «Δεν παραιτούμεθα, διότι είναι ηθικοί οι λόγοι της μη παραίτησής μου, λόγω του ότι θα δεχόμουν αυτές τις αιτιάσεις τις οποίες αναφέρει ο κ. υπουργός».
Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος έκανε λόγο για «απρέπειες» και «ψευτο-τσαμπουκάδες του αναπληρωτή υπουργού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης