Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία εκκένωσε τρία συνολικά κτίρια, τα οποία είχαν καταλάβει από τις 15/7 αλληλέγγυοι
Απαντώντας άμεσα στην σημερινή (27/7) εκκένωση τριών κτιρίων στα οποία βρίσκονταν από την Παρασκευή αλληλέγγυοι και πρόσφυγες, οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν στην κατάληψη των γραφείων του κυβερνόντος κόμματος.
«Ως άμεση απάντηση στα πογκρόμ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους κατειλημμένους χώρους στέγης προσφύγων - μεταναστών, καταλάβαμε σήμερα τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας, ζητώντας ταυτόχρονα την άμεση απελευθέρωση των διωκόμενων συντρόφων μέχρι τις 12.00, καθώς και την άμεση ανάκληση της κατεδάφισης της κατάληψης του ορφανοτροφείου, μέσα στους χώρους του οποίου βρίσκεται τεράστιος εξοπλισμός ένδυσης, σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Σύντροφοι και συντρόφισσες ενάντια στις εκκενώσεις των καταλήψεων στέγης προσφύγων - μεταναστών στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει στη σχετικής της ανακοίνωση η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης.
Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία εκκένωσε τρία συνολικά κτίρια, τα οποία είχαν καταλάβει από τις 15/7 αλληλέγγυοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης