Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ν. Τόσκας: Κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια

Ν. Τόσκας: Κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγορησε την αξιωματική αντιπολίτευση για άκρατη υποκρισία 
«Πυρά» κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειδικότερα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ειδικότερα, ο κ. Τόσκας ανέφερε πως ουσιαστικά κάποιοι χρησιμοποιούσαν τα Εξάρχεια για να κρύψουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική πρωτεύουσα.
«Ξέρουμε καλά πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι καταστάσεις, ξέρουμε καλά πως για πάρα πολλά χρόνια κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται "Εξάρχεια" και ξέρουμε ότι κάποιοι δεν τολμούσαν να αγγίξουν τα προβλήματα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση επιχειρεί να σπάσει τα «αποστήματα» που υπάρχουν στις διάφορες περιοχές και ειδικά στα Εξάρχεια.
Τέλος, κατηγορησε την αξιωματική αντιπολίτευση για συνδυασμό άκρατης υποκρισίας και προσπάθειας να κουκουλώσει τις ευθύνες των προηγούμενων ετών αλλά και για «γκεμεπελικού τύπου προπαγάνδα».
Χθες, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αττικής Γιώργου Διαμαντόπουλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε χαρακτηρίσει την κυβέρνηση ως «ανίκανη» να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη στους Έλληνες πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης