Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καραμανλή (ΝΔ): Ο κ. Κοντονής να ασχοληθεί με τα προβλήματα των αθλητών

Καραμανλή (ΝΔ): Ο κ. Κοντονής να ασχοληθεί με τα προβλήματα των αθλητών
«Εκτός και αν για να ασχοληθεί με αυτά, πρέπει να πάρει την έγκριση της “Αυγής”», επισημαίνει σκωπτικά η βουλευτής της ΝΔ
Τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εγκαλεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, καταλογίζοντάς του αδιαφορία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «μετά από την άκρως πετυχημένη παρουσία των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, θα περίμενε κανείς από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υφυπουργό να ευαισθητοποιηθούν και να αφουγκραστούν τα προβλήματα των ολυμπιονικών μας σχετικά με τις συνθήκες προπόνησής τους».
Η ίδια προσθέτει ότι «πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν η Εθνική ομάδα πόλο που διαμαρτυρήθηκε έντονα για απαράδεκτες συνθήκες προετοιμασίας.
Σήμερα, η Άννα Κορακάκη, που χάρισε στη χώρα μας δυο ολυμπιακά μετάλλια, δεν έχει χώρο να προπονηθεί ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος».
«Μήπως ο κ. Κοντονής, αντί να κομπάζει για τις επιτυχίες των αθλητών μας, αποφασίσει να ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν;», διερωτάται η κα Καραμανλή, για να καταλήξει αιχμηρά: «Εκτός και αν για να ασχοληθεί με αυτά, πρέπει να πάρει την έγκριση της “Αυγής”».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης