Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο έλεος της δυνατής βροχόπτωσης η Δυτική Ελλάδα - Προβλήματα σε Πάτρα, Μεσολόγγι και Πρέβεζα

tags :
Στο έλεος της δυνατής βροχόπτωσης η Δυτική Ελλάδα - Προβλήματα σε Πάτρα, Μεσολόγγι και Πρέβεζα
Σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε και χαλαζόπτωση, ενώ πολλοί φωτεινοί σηματοδότες από την διακοπή ρεύματος τέθηκαν εκτός λειτουργίας
Στο έλεος της δυνατής βροχόπτωσης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Δυτική Ελλάδα.
Στην Πάτρα η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς η πόλη έμεινε για λίγη ώρα χωρίς ρεύμα λόγω προσωρινής βλάβης στο δίκτυο της Αρόης.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 20 κλήσεις για κοπή δέντρων και άντληση υδάτων τόσο μέσα στην Πάτρα, όσο και στα Αραχωβίτικα και τον Άγιο Βασίλειο.
Σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε και χαλαζόπτωση, ενώ πολλοί φωτεινοί σηματοδότες από την διακοπή ρεύματος τέθηκαν εκτός λειτουργίας.
Το ύψος του νερού, ειδικά στην Ακτή Δυμαίων, ξεπέρασε τους 40 πόντους και όλα τα κλιμάκια του δήμου και της περιφέρειας βρίσκονται επί ποδός.
Στην πόλη του Μεσολογγίου έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα, ενώ λόγω των ισχυρών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, όπως επίσης και για κοπές δέντρων.
Το τοπικό σάιτ Αιχμη news μεταδίδει πως εκατοντάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει, ενώ έγινε προκληθεί διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα αντλιοστάσια όμβριων και το Μεσολόγγι να πλημμυρίσε μέσα σε λίγα λεπτά.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και η μπόρα έχει κοπάσει, το αντλιοστάσιο απορροής όμβριων που βρίσκεται στην περιοχή έχει υποστεί βλάβη εξαιτίας της διακοπής ρεύματος και βρίσκεται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφήσει τον μεγάλο όγκο του νερού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης