Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκεντρώσεις της ΛΑΕ αύριο 14/12 στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί

Συγκεντρώσεις της ΛΑΕ αύριο 14/12 στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί
Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη κατηγορεί την κυβέρνηση «για προεκλογικού χαρακτήρα πυροτεχνήματα»
Κάλεσμα για συγκεντρώσεις στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας απευθύνει προς τους πολίτες η Λαϊκή Ενότητα, σε μία προσπάθεια να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί.
Στην σχετική του ανακοίνωση, το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη κατηγορεί την κυβέρνηση «για προεκλογικού χαρακτήρα πυροτεχνήματα που δεν μπορούν να κρύψουν κάτω από το χαλί τις δρεπανηφόρες και σε βάρος του λαού μνημονιακές πολιτικές τις οποίες προωθούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», με αφορμή το πρόσφατο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα.
«Στο περιθώριο των νέων εξαγγελιών Τσίπρα, που αποτελούν για μια ακόμη φορά το τυράκι στη φάκα για την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται -παρά τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών- με στόχο το ξεπούλημα των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών. Συγκεκριμένα, κυβέρνηση, Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, τράπεζες και funds με τη στήριξη όλων των μνημονιακών πολιτικών κομμάτων, συνεχίζουν την αγωνιώδη προσπάθεια τους να «βγάλουν στο σφυρί» μικρά σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ, παράλληλα, προωθείται η ηλεκτρονική διεξαγωγή των πλειστηριασμών.
Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό.
Τις προηγούμενες εβδομάδες οι κινητοποιήσεις απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων από τράπεζες και funds», συνεχίζει η ΛΑΕ, διαμηνύοντας πως οι λαϊκές αντιδράσεις θα σταματήσουν τους πλειστηριασμούς και αυτή την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.
«Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες και αυτή την Τετάρτη, στις 3 μ.μ., θα δώσουν δυναμικό παρών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Νέο αγωνιστικό ραντεβού σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας και αυτή την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ.
Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης