Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το «ανθρώπινο» πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και το νοσοκομείο Άγιος Σάββας

tags :
Το «ανθρώπινο» πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και το νοσοκομείο Άγιος Σάββας
Το θαύμα θα ήταν να έρθει η λογική στους ανωτάτους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας...
Η Ελληνική Αστυνομία με τα καμώματα της μας οδηγεί να καταγράψουμε ένα καθημερινό πρόβλημα το οποίο πρέπει αντιμετωπισθεί.
Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της, δεν φθάνουν μόνο τα τηλεοπτικά σποτ, όπως και η αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλει τις ευαισθησίες της.
Όλα κρίνονται στην πράξη και στην καθημερινότητα.
Ο Αττικάρχης Χρήστος Δραγατάκης, με το βαθμό του υποστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ο ανώτατος άρχων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, γνωστή σε όλους ως ΓΑΔΑ, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ο αστυνομικός ζήλος του Αττικάρχη, όπως και των προηγούμενων, φθάνει στο σημείο να αφαιρεί δικαιώματα από πολίτες και συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονται στον νοσοκομείο Άγιος Σάββας.
Ο συγγενής που θα πλησιάσει με το αυτοκίνητό του το νοσοκομείο και διανοηθεί να σταθμεύσει το αυτοκίνητο στο δρόμο αμέσως πετάγονται ως «ζεματισμένοι» οι αστυνομικοί από τα φυλάκια και ενημερώνουν τους οδηγούς ότι δεν μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητο στο δρόμο.
Ο συγγενής που επισκέπτεται τον δικό του άνθρωπο και ασθενή στο νοσοκομείο των καρκινοπαθών θα γευτεί από πρώτο χέρι το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο αστυφύλακας αμέσως προτρέπει τον οδηγό να πάρει άμεσα το αυτοκίνητο και να αναζητήσει άλλο σημείο στάθμευσης.
Η υπερβολή μερικές φορές φθάνει ακόμη και στην ολιγόλεπτη στάση για την αποβίβαση των συγγενών από το αυτοκίνητο.
Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όπως μας ενημέρωσε αξιωματικός της ΓΑΔΑ, επιβάλλονται διότι υπάρχει κίνδυνος οι τρομοκράτες να αφήσουν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά δίπλα στο Άγιο Σάββα με σκοπό να χτυπήσουν τη ΓΑΔΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό μέρος του δρόμου έχει καταληφθεί από αυτοκίνητα σταθμευμένα τα οποία όπως μας πληροφορούν είναι των αξιωματικών που εργάζονται στη ΓΑΔΑ.
Είναι εύλογο ότι όλοι θέλουν να εξυπηρετηθούν και να μη ταλαιπωρούνται.
Βέβαια αυτοί έχουν το νόμο για τον εαυτό τους και δεν σκέπτονται τον άνθρωπο που θα πάει στο νοσοκομείο.
Αυτές είναι οι μικρές ανθρώπινες δραστηριότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να «πουλήσει» κάτι πιο ζεστό και ανθρώπινο.
Λόγω των ημερών ευχόμαστε καλή χρονιά στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και Ιώβεια υπομονή στους συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.
Το θαύμα θα ήταν να έρθει η λογική στους ανωτάτους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο για τους ασθενείς έμαθαν να δίνουν μάχη με τα παράλογα και στο τέλος οι περισσότεροι τα κατάφεραν.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης