Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σημαντική προσφορά σε «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτό του Κόσμου» από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

tags :
Σημαντική προσφορά σε «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτό του Κόσμου» από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Σημαντικές ποσότητες προϊόντων προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» προσέφερε σημαντικές ποσότητες προϊόντων προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου».
Συνολικά παραδόθηκαν 8.761 τεμάχια συσκευασμένων προϊόντων, 2.515 κιλά φρέσκων και χύμα τροφίμων, 6.120 φιάλες νερού και αναψυκτικών και 4.917 τεμάχια γραφικής ύλης και χαρτικών, ενώ στη μεταφορά τους συμμετείχε εθελοντικά και η εταιρία Κασσουδάκης Μεταφορική.
Αναλυτικότερα, συνολικά παραδόθηκαν στους δύο Οργανισμούς: 1.440 συσκευασίες Ζυμαρικών, 3.240 συσκευασίες Μπαχαρικών, 500 κιλά Όσπρια και Ρύζια, 350 κιλά κοτόπουλα, 520 συσκευασίες Τοματικών, 1.665 κιλά κατεψυγμένα Λαχανικά , 1.514 συσκευασίες προϊόντων ζύμης, 2.400 μπουκάλια Μεταλλικό Νερό, 3.720 φιάλες αναψυκτικών, 600 συσκευασίες βαλσαμικό, 400 συσκευασίες μουστάρδας, 247 συσκευασίες προϊόντων ελαιολάδου, 800 συσκευασίες αυγών, 150 πακέτα χαρτικά καθώς και 3.100 σημειωματάρια και 1.667 τεμάχια γραφικής ύλης.
Σχετικά με την ενέργεια αυτή ο Πρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κος Άγις Πιστιόλας δήλωσε: «Κάθε μία από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ανέκαθεν νοιαζόταν και στήριζε όσους είχαν ανάγκη. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα μέσα από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μια κοινότητα σημαντικών Ελληνικών παραγωγικών εταιριών που δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στα προβλήματα της κοινωνίας. Στόχος μας είναι, με τις ενέργειές μας, να εμπνέουμε και να είμαστε δίπλα στους φορείς που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της υποστήριξης των συνανθρώπων μας και μαζί να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Επιλέξαμε στρατηγικά να συμβάλλουμε στο έργο δύο σπουδαίων Οργανώσεων όπως είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Η Κιβωτός του Κόσμου» γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης