Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άρειος Πάγος: Σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις για την τύχη των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Άρειος Πάγος: Σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις για την τύχη των 8 Τούρκων στρατιωτικών
Δεν αποκλείεται νέα αναβολή λόγω μη ολοκλήρωσης των διασκέψεων των Ποινικών Τμημάτων του Αρείου Πάγου
Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσουν κατά πάσα πιθανότητα τα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου τις αποφάσεις τους για το αν θα εκδοθούν ή όχι στην Τουρκία οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι αυτομόλησαν στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο λίγες ώρες μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα κατά του Erdogan.
Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις αναμένονταν την περασμένη Δευτέρα, αλλά λόγω ασθενείας ενός μέλους μιας εκ των συνθέσεων των Ποινικών Τμημάτων, αλλά και λόγω μη ολοκλήρωσης των διασκέψεων, αναβλήθηκε.
Πάντως, όπως υπογραμμίζεται, δεν αποκλείεται να αναβληθεί και σήμερα η ανακοίνωση των αποφάσεων λόγω μη ολοκλήρωσης των διασκέψεων των Ποινικών Τμημάτων του Αρείου Πάγου.
Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκαλεί η παρέμβαση του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Παξινού, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπάρξει δικαστής ο οποίος θα ταχθεί υπέρ της έκδοσης των οκτώ Τούρκων, όταν μάλιστα έχουν προηγηθεί οι εισηγήσεις τριών αντεισαγγελέων, της Βασιλικής Θεοδώρου, του Χαράλαμπου Βουρλιώτη και του Νίκου Παντελή, οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της μη έκδοσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης