Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών - Ήταν κλειστή λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών - Ήταν κλειστή λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
H εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Σερρών ήταν κλειστή από τις 12 το μεσημέρι
(upd) Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορά στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, την οποία είχαν κλείσει σήμερα οι αγρότες.
Ειδικότερα, από τις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής είχαν κλείσει την εθνική οδό,με στόχο να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα.
Η Εθνική οδός άνοιξε λίγο πριν τις 20:30.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα μέχρι αυτή την ώρα, με τους αγρότες να επιστρέφουν στο σημείο για να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σημεία, κάτι που επιχείρησαν νωρίτερα αλλά τους σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως σημειώνουν οι αγρότες, στόχος τους είναι να φτάσουν στον Προμαχώνα όχι για να αποκλείσουν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά για να διαδηλώσουν ειρηνικά.
Σημειώνεται ότι η  εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών παραμένει κλειστή από τις 12 το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συμμετέχοντες αγρότες στην κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν αργότερα γενική συνέλευση για να χαράξουν νέα στρατηγική, που πρόκειται να εφαρμόσουν πιθανόν τη Δευτέρα, αφού και αύριο, Κυριακή 29/1,  αναμένουν ενίσχυση του μπλόκου τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης