Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύλληψη Τούρκου, ο οποίος φωτογράφιζε τον ναύσταθμο Σαλαμίνας

tags :
Σύλληψη Τούρκου, ο οποίος φωτογράφιζε τον ναύσταθμο Σαλαμίνας
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι φωτογραφίες και η φωτογραφική μηχανή του 51χρονου κατασχέθηκαν
Στη σύλληψη ενός 51χρονου Τούρκου ναυτικού, μέλους πληρώματος πλοίου εμπορικού ναυτικού με τούρκικη σημαία -ο οποίος την Τετάρτη (1/2/2017) εντοπίστηκε να φωτογραφίζει το ναύσταθμο της Σαλαμίνας- προχώρησε οι άνδρες του Λιμενικού.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι φωτογραφίες και η φωτογραφική μηχανή του 51χρονου κατασχέθηκαν, ενώ με την υπόθεση ασχολείται το Λιμενικό.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας

Σύλληψη αλλοδαπού ναυτικού στην Ελευσίνα για παράβαση του άρθρου 149α του Π.Κ.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, πρωινές ώρες της 01-02-2017 ότι, πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού εντόπισε 51χρονο αλλοδαπό, μέλος πληρώματος του Φ/Γ πλοίου “MAKBULE ANA” σημαίας Τουρκίας, να διενεργεί φωτογραφικές λήψεις περιοχών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας, κατά τον διάπλου του πλοίου από την θαλάσσια περιοχή διαύλου Περάματος – Πειραιά.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και με εντολή της συνελήφθη ο 51χρονος ναυτικός, για παράβαση του άρθρου 149α του Π.Κ.
Ο ανωτέρω προσήχθη χθες 02-02-2017 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά με τη διαδικασία του αυτοφώρου, απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης