Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία των αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία των αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης
Mπλόκα έχουν στηθεί σε περιοχές ευρύτερα της Θεσσαλονίκης
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα θα βρεθούν με τρακτέρ αγρότες από τα μπλόκα στα διόδια Μαλγάρων και τον κόμβο Κουλούρας.
Όπως διαμηνύουν για τη διαμαρτυρία τους στη Θεσσαλονίκη «η κίνησή μας είναι συμβολική και δεν έχουμε σκοπό να αποκλείσουμε το κέντρο της πόλης και να δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό κομφούζιο», όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στα διόδια Μαλγάρων, Γ. Κωστούδης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, περίπου 50 τρακτέρ  και αγροτικά οχήματα αναμένονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τις 12:30 το μεσημέρι, τα οποία θα παραταχθούν μπροστά στον Λευκό Πύργο.
Στο μεταξύ, κλειστή και στα δύο ρεύματα παραμένει για έκτη ημέρα σήμερα η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, από αγρότες και κτηνοτρόφους Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Παράλληλα, μπλόκα έχουν στηθεί σε περιοχές ευρύτερα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, από τις 28/1 στα διόδια των Μαλγάρων, και στον κόμβο Δερβενίου, ενώ  στην αερογέφυρα Κατερίνης βρίσκονται από το βράδυ της 28/1 αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής και στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες του νομού, έχουν δρομολογήσει τον δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων την Κυριακή 5/2 τις ώρες 19:00 έως 21:00 στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.
Ακόμη, στην Καστοριά, οι κτηνοτρόφοι σχεδιάζουν 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης