Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπλόκα αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Μπλόκα αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες
Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματά τους μπροστά από τον Λευκό Πύργο
Μπλόκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα διόδια των Μαλγάρων και τον κόμβο της Κουλούρας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας έστησαν οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας σήμερα (2/2) το μεσημερι κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.
Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματά τους μπροστά από τον Λευκό Πύργο ενώ μετά τις 15:30 αποχώρησαν με αποτελέσμα να αποκαταστασθεί η κυκλοφορία.
Στο πλευρό τους ήταν και μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς Ενώσεις και συνδικάτα έκαναν συγκέντρωση αλληλεγγύης στους αγρότες.
Κλειστές παρέμειναν εκείνη την ώρα η Λεωφόρος Νίκης, η οδός Εθνικής Αμύνης, η οδός Παύλου Μελά και ένα μικρό τμήμα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου.



Ο επικεφαλής του μπλόκου, Κώστας Ανεστίδης, έκανε λόγο για συμβολική διαμαρτυρία κατά των μέτρων φτωχοποίησης των αγροτών.
«Δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε τα χωράφια μας.
Παρόλο που προσπαθήσουν να μας διασπάσουν, παραμένουμε ενωμένοι και θα συνεχίσουμε τον αγώνας μας», συμπλήρωσε.
«Θέλουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και να συστρατεύσουμε όλες τις επαγγελματικές τάξεις, αφού τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι κοινά.
Ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής και ζωής, είναι θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες», δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στα διόδια Μαλγάρων, Γιώργος Κωστούδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης