Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα παράπονά σας στο… a.flampouraris@parliament.gr – Ιστοσελίδα από τον Φλαμπουράρη για τους πολίτες

Τα παράπονά σας στο… a.flampouraris@parliament.gr – Ιστοσελίδα από τον Φλαμπουράρη για τους πολίτες
O κ. Φλαμπουράρης «τα είχε ακούσει» από πολίτες και εργαζόμενους για την κατάσταση στη δημόσια Υγεία κλπ
Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αναλαμβάνει ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.
Έχοντας διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες όταν χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με δημόσιες υπηρεσίες, ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έδωσε στη δημοσιότητα το προσωπικό του e-mail, ενώ δημιουργήθηκε και συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, η kathimerinotita.gov.gr.
Άλλωστε, ο κ. Φλαμπουράρης τις προηγούμενες ημέρες σε περιοδείες του, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα δύο χρόνια της κυβέρνησης «τα είχε ακούσει» από πολίτες και εργαζόμενους για την κατάσταση στη δημόσια Υγεία κλπ.
Με δεδομένο ότι το περιβόητο «Παράλληλο Πρόγραμμα» δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω Μνημονίου, το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί με παρεμβατικό τρόπο να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών.
Η ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη έχει ως εξής:

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και ζητάμε τη συμβολή τους για να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή και κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας.
Παρακαλούμε η επικοινωνία να γίνεται:

• στην ηλεκτρονική σελίδα: kathimerinotita.gov.gr
(μέσω υποβολής φόρμας)

• στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kathimerinotita@ypep.gr
Καθώς επίσης και στα παρακάτω:

• Στα τηλ: 2103385314,φαξ: 2103385317, email: a.flampouraris@parliament.gr

• Στα τηλ: 2103385305, φαξ: 2103385210, email: ypep.co@ypep.gr

• Στα τηλ: 2103385100, φαξ: 2103385109, email: ypep.co@ypep.gr

Η επίλυση των προβλημάτων θα είναι το κύριο μέλημά μας και ταυτόχρονα η αξιολόγηση, η ομαδοποίηση και η επεξεργασία ώστε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης