Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποχωρούν οι αγρότες από τα μπλόκα της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας

tags :
Αποχωρούν οι αγρότες από τα μπλόκα της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας
Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με άλλη μορφή
Αποχωρούν αύριο, 16 Φεβρουαρίου, οι αγρότες από τα μπλόκα που έστησαν από τα τέλη Ιανουαρίου 2017 σε διάφορα κομβικά σημεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Μακεδονίας συντάσσεται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας, αν και οι αγρότες δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αλλά με άλλη μορφή.
Εξαίρεση στη Δυτική Μακεδονία, αποτελεί το μπλόκο που στήθηκε στον κόμβο Μανιακίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Φλώρινας ενώ οι αγροτοκτηνοτρόφοι ενδέχεται να μεταβούν από τον κόμβο Μανιακίου στο τελωνείο της Νίκης, στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ και να προχωρήσουν σε αποκλεισμό.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την αποχώρησή τους αύριο 16 Φεβρουαρίου , αποφάσισαν και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου του Προμαχώνα, που από τις 25/1 στρατοπέδευσαν στον κόμβο Σιδηροκάστρου έξω από τον Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο σημείο, επιχείρησαν πολλές φορές να μεταβούν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζεται ότι αποχώρησαν οι αγροκτηνοτρόφοι από τα διόδια των Μαλγάρων.
Παραμένουν στα μπλόκα τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο τελωνείο των Ευζώνων, στον κόμβο στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης και στον κόμβο Δερβενίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης