Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καμίνης: Να παραιτηθεί ο Τόσκας – Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ανομία στην Αθήνα

Καμίνης: Να παραιτηθεί ο Τόσκας – Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ανομία στην Αθήνα
Ο Δήμος Αθηναίων θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλου τόνισε ο κ.Καμίνης
Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα διότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ανομία στην Αθήνα ζήτησε για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Καμίνης κατήγγειλε διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου ο κ. Καμίνης είπε ότι ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, επισημαίνοντας ότι τον εξοργίζει αυτή η κατάσταση.
«Ντρέπομαι να γυρίσω στο πανεπιστήμιο
Δυστυχώς, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας.
Για αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί» είπε ο κ.Καμίνης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο δήμος Αθηναίων θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, γιατί όπως κατήγγειλε «προσπαθεί με φουσκωτούς να εκδιώξει το δήμο από το κτίριο του ΕΒΕΑ στην Ακαδημίας που ανακαινίσθηκε με 3 εκατ. ευρώ που διέθεσε ο δήμος», αθετώντας τη συμφωνία που έχει υπογραφεί.
Αναφερόμενος εξάλλου στις προθέσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για αλλαγή της εκλογικής νομοθεσίας στους δήμους δήλωσε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ προσπαθεί να ελέγξει πολιτικά την τοπική αυτοδιοίκηση»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης