Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η LeasePlan Hellas ανεβαίνει στη σκηνή για καλό σκοπό!

tags :
Η LeasePlan Hellas ανεβαίνει στη σκηνή για καλό σκοπό!
Πέμπτη θεατρική παράσταση από τους εργαζομένους της εταιρείας για την ενίσχυση του Μ.Κ.Ο. «Η Κιβωτός του Κόσμου»
Η LeasePlan Hellas, μία από τις κορυφαίες εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ανεβάζει την 5η θεατρική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με μόνο στόχο την οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη του πολύτιμου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Η Κιβωτός του Κόσμου».
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της LeasePlan Hellas με όρεξη, μεράκι και πολλή διάθεση, ανεβαίνει για ακόμα μία φορά στη σκηνή για να παρουσιάσει στο κοινό τη θρυλική αστυνομική κωμωδία του Ισπανού θεατρικού συγγραφέα Miguel Mihura "Ροδάκινο Κομπόστα" που ξεχωρίζει για την εξαιρετική σύνθεση κωμικών καταστάσεων, χαρακτήρων και ανατροπών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ όλες οι προαιρετικές συνεισφορές των θεατών θα διατεθούν στον Μ.Κ.Ο. «Η Κιβωτός του Κόσμου».
Η εθελοντική Θεατρική Ομάδα των εργαζομένων της LeasePlan Hellas, ξεκίνησε τη δράση της το 2008, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, με παραστάσεις που τα έσοδα τους προορίζονταν πάντα και αποκλειστικά για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών.
Μέχρι σήμερα, η LeasePlan Hellas έχει ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία τέσσερις θεατρικές παραστάσεις για την υποστήριξη του έργου Μη Κερδοσκοπικών Σωματείων.
Όπως δήλωσε ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να υλοποιούμε ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως η συγκεκριμένη, η οποία αποτελεί θεσμό για την LeasePlan Ηellas.
Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε θερμά την εθελοντική θεατρική ομάδα των εργαζομένων μας για την αστείρευτη αφοσίωση, το μεράκι και τη διάθεση προσωπικού χρόνου με στόχο να ανεβάσουμε ακόμα μία θεατρική παράσταση για καλό σκοπό, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας ουσιαστικά το πολύτιμο έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ‘Η Κιβωτός του Κόσμου’».
Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, ο οποίος δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.
Η «Κιβωτός του Κόσμου» φροντίζει συνολικά περισσότερα από 400 παιδιά, διαθέτοντας εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Πωγωνιανή Ηπείρου, το Βόλο και τη Χίο. Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, επισκεφτείτε το http://www.kivotostoukosmou.org/el/



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης