Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέρενς Κουίκ: Η Ελλάδα ποτέ δεν έκανε επιθετικούς αγώνες, ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον άλλης χώρας

Τέρενς Κουίκ: Η Ελλάδα ποτέ δεν έκανε επιθετικούς αγώνες, ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον άλλης χώρας
«Η Ελλάδα ποτέ δεν έχασε»
Για τη σημασία της ενότητας των Ελλήνων, τόσο κατά την εξέγερσή τους ενάντια στον τουρκικό ζυγό όσο και για την οριστική έξοδο από την κρίση, μίλησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.
«Η Ελλάδα ποτέ δεν έχασε.
Απεναντίας πάντοτε βγήκε νικήτρια με τη σύμπνοια και τη λογική της ενότητας.
Μία σύμπνοια και μία ενότητα, η οποία είναι επιβεβλημένη και σήμερα μπροστά στον τελικό στόχο για τον τερματισμό της κρίσης στην πατρίδα μας και την πορεία της στους δρόμους της ανάπτυξης», δήλωσε ο βουλευτής της ΑΝ.ΕΛ. σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε εκδήλωση της ομογένειας του Βανκούβερ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην οποία συμμετείχαν και οι τρεις ελληνικές κοινότητες της καναδικής πόλης.
Παράλληλα, επισήμανε πως «η Ελλάδα ποτέ δεν έκανε επιθετικούς αγώνες, ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον άλλης χώρας, αλλά πάντοτε σήκωσε το ανάστημά της και πάλεψε για την ελευθερία της και υπερασπίστηκε τα σύνορα και την εδαφική της ακεραιότητα, έναντι εκείνων που την επιβουλεύτηκαν χωρίς να σέβονται το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες».
Σε αυτό το πλαίσιο, διαμήνυσε πως αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε κυρίως στους νευρικούς και προκλητικούς, τον τελευταίο καιρό, γείτονες μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης