Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου η καταδίκη της Ελλάδας για τη Νέα Μανωλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου η καταδίκη της Ελλάδας για τη Νέα Μανωλάδα
«Η σημερινή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβάλλει την τήρηση της νομοθεσίας και να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα εργασιακά δικαιώματα όλων»
Η σημερινή (30/3) καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τα αιματηρά γεγονότα του 2013 στις καλλιέργειες της Νέας Μανωλάδας Ηλείας «αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Τόσο η απόφαση όσο και το σκεπτικό που τη συνοδεύει, καταδεικνύουν πως η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά δεν αδιαφορούσε απλώς για τις καταστάσεις ζούγκλας που επικρατούσαν στην εν λόγω περιοχή, αλλά έδειχνε ανοχή σε εγκληματικές πράξεις», σημειώνει το κυβερνών κόμμα, σχολιάζοντας πως «δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν δίστασε να επιβάλει με νόμο τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, υπονομεύοντας τον θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων».
«Η σημερινή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβάλλει την τήρηση της νομοθεσίας και να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα εργασιακά δικαιώματα όλων», διαμηνύει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης