Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι κατά των μέτρων – Προβλήματα στις μετακινήσεις - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι κατά των μέτρων – Προβλήματα στις μετακινήσεις - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Στις 11:00 το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρόμενοι για τη συμφωνία και τα νέα μέτρα που αυτή προβλέπει.
Η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις ως «τη μητέρα των μαχών» απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων που εάν εφαρμοστούν θα γίνει ακόμη πιο δυσβάστακτο το παρόν και πιο αβέβαιο το μέλλον.
«Ο αγώνας είναι μονόδρομος προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στις παλιές και νέες μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ, η απεργιακή συγκέντρωση της οποίας είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας λόγω της απεργίας των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία και των νοσοκομειακών γιατρών, οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντα τους ενώ στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Μεγάλα θα είναι τα προβλήματα και στις μετακινήσεις.
Μετρό και ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 21:00 το βράδυ ενώ και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 08:30 έως τις 21:00 το βράδυ.
Ακινητοποιημένα θα είναι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας ο προαστιακός και τα τρένα του ΟΣΕ, δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευςή ενώ τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στις πτήσεις λόγω της στάσης εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης