Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βγαίνει από την εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος – Που στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Βγαίνει από την εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος – Που στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής
Καμία ανησυχία για την υγεία του πρώην πρωθυπουργού
Εξιτήριο από την εντατική μονάδα θεραπείας αναμένεται να λάβει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, η κατάσταση της υγείας του οποίου συνεχώς βελτιώνεται ενώ δεν υπάρχουν επιπλοκές.
Ο κ.Παπαδήμος, ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί σε δωμάτιο στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρωθυπουργός του εξέφρασε τη θλίψη του αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.
Την ίδια στιγμή, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής κυρίως για τους αποστολείς του «τρομο-δέματος».
Οι Αρχές βλέπουν πίσω από την επίθεση την Οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, χωρίς όμως να αποκλείουν την ευθύνη να έχει και άλλη οργάνωση, ενώ παράλληλα θεωρούν επιπόλαιο τον έλεγχο του δέματος από τους ελεγκτές της Βουλής.
Πάντως η Αντιτρομοκρατική ποντάρει πολλά στην κατάθεση (αναμένεται να γίνει σήμερα) του κ.Παπαδήμου για τη συνέχεια των ερευνών, δεδομένου ότι ακόμα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης της επίθεσης και παραμένει η ανησυχία για την πιθανότητα ενός ακόμα «χτυπήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης