Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι ζητούν τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας στο Mega

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι ζητούν τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας στο Mega
«Καλούμε την ιδιοκτησία του Πήγασου να προχωρήσει στην καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν απλήρωτοι»
Με αφορμή την εξαγορά του ΔΟΛ από την εταιρία Alter Ego, οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι ζητούν τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, την αποπληρωμή των οφειλόμενων αποδοχών στους εργαζόμενους αλλά και την άμεση επαναλειτουργία του σταθμού.
«Με διάθεση να στηρίξουμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά τη λειτουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού, οι "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" διακηρύσσουμε ότι είμαστε κοντά στους εργαζόμενους που έχουν βρεθεί τον τελευταίο χρόνο σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας, εξ αιτίας των μετόχων του σταθμού.
Παράλληλα, δηλώνουμε την άμεση συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους του ΔΟΛ, απαιτώντας από τη νέα διοίκηση τη πλήρη διασφάλιση των θέσεων εργασίας μέσω της επαναπρόσληψή τους.
Επίσης, καλούμε την ιδιοκτησία του Πήγασου να προχωρήσει στην καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν απλήρωτοι.
Οι "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και διεργασίες που θα υπάρξουν σε Mega, Δολ και Πήγασο, προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των εργαζομένων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ένωση.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης