Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δελής (Ομογενής βουλευτής στη Σουηδία): Λαμπρή η νέα γενιά της Ελλάδας - Δεν την τιμούμε, τους αποκαλούμε προδότες

Δελής (Ομογενής βουλευτής στη Σουηδία): Λαμπρή η νέα γενιά της Ελλάδας - Δεν την τιμούμε, τους αποκαλούμε προδότες
«Ντρέπομαι ειλικρινά για δημόσιες δηλώσεις εναντίον των νέων Ελλήνων»
Την έντονη αντίδραση ουκ ολίγων πολιτών στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας έχει προκαλέσει ο χαρακτηρισμός «προδότες» που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός και πρώην βουλευτης του Κ.Κ.Ε. Κώστας Καζάκος, αναφερόμενος στους Έλληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό.
Μία εκ των απαντήσεων ήρθε από τη Σουηδία, όπου ο Σωτήρης Δελής, ομογενής βουλευτής της σκανδιναβικής χώρας, εκφράζει την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για τις επίμαχες δηλώσεις.
«Ότι υπάρχουν άτομα σήμερα στη χώρα που γεννήθηκα, που προκαλούν την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις τους εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους ως δημόσια ή ημιδημόσια πρόσωπα για τον έναν ή τον άλλον λόγο μπορώ να το καταλάβω.
Αλλά να υπάρχουν άτομα που εκπροσωπούν τις προηγούμενες γενιές Ελλήνων που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας και να καταφέρονται με απαξίωση εναντίον των νέων Ελλήνων που εξαιτίας της τραγικής αυτής κατάστασης της χώρας ικετεύουν άλλες χώρες για ένα κομμάτι τίμιο ψωμί και λίγη αξιοπρέπεια, να αποκαλούνται προδότες ξεπερνάει τα σύνορα της λογικής.
«υπάμαι ειλικρινά που υπάρχουν άτομα που σκέφτονται και δρουν έτσι.
Ντρέπομαι ειλικρινά για δημόσιες δηλώσεις εναντίον των νέων Ελλήνων.
Τα παιδιά που καθημερινά σχεδόν συναντώ στη Σουηδία, με τις ιστορίες μια πικρής ζωής ήδη στα νεανικά τους χρόνια και το σκοτεινό μέλλον, με συγκινούν και με προβληματίζουν.
Η Ελλάδα έχει μια λαμπρή νέα γενιά που εμείς οι μεγαλύτεροι όχι μόνον δεν την τιμούμε αλλά και τους αποκαλούμε προδότες.
Στους νέους αυτούς πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη.
Έλεος πια!!!», αναφέρει σε επιστολή του στην ομογενειακή πύλη www.panhellenicpost.com, ο κ. Δελής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης