Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Θάνου: Εν κρυπτώ η εκδήλωση στο Χίλτον για τον Άρειο Πάγο

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Θάνου: Εν κρυπτώ η εκδήλωση στο Χίλτον για τον Άρειο Πάγο
H Ένωση καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, να κατονομάσουν την πηγή χρηματοδότησης της εκδήλωσης
Η εκδήλωση στο ξενοδοχείο Χίλτον για τον εορτασμό των 182 ετών από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, πραγματοποιείται «εν κρυπτώ», όπως καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).
Ειδικότερα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Χίλτον" για τον εορτασμό των 182 ετών από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, πραγματοποιείται «εν κρυπτώ από τους δικαστικούς λειτουργούς και τις δικαστικές ενώσεις», προσθέτοντας ότι «τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν εκφράζουν τους δικαστές και εισαγγελείς της χώρας, παρά μόνο όσους τις διοργανώνουν».
Παράλληλα, η Ένωση καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, να κατονομάσουν την πηγή χρηματοδότησης της εκδήλωσης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της είναι «υποχρέωση των διοργανωτών και του υπουργείου Δικαιοσύνης να δώσουν σαφείς εξηγήσεις και να μην αφήσουν να αιωρούνται σκιές και αναπάντητα ερωτήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης