Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καμίνης: Άστοχη και υπερβολική η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνέχιση της απεργίας

Καμίνης: Άστοχη και υπερβολική η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνέχιση της απεργίας
Είναι ανάγκη για λόγους δημόσιας υγείας οι πόλεις να καθαριστούν, τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης
Να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους κάλεσε τους εργαζομένους στην καθαριότητα των δήμων ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, χαρακτηρίζοντας «άστοχη και υπερβολική» την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να συνεχίσει την απεργία.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, μόνο εάν οι εργαζόμενοι επιστρέψουν στα καθήκοντά τους «θα υπηρετήσουν την αποστολή τους και δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία».
Ο κ. Καμίνης τόνισε ακόμη ότι παρά τα επιμέρους προβλήματά της, η ρύθμιση που εγκρίθηκε από τη Βουλή ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων της Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι με την υπευθυνότητα που οι συνθήκες απαιτούν και τα συμφέροντα της πρωτεύουσας επιβάλλουν, ο δήμος Αθηναίων θα υπερασπιστεί τη δημόσια υγεία.
Την ίδια ώρα, έκκληση προς τους εργαζόμενους να επιδείξουν υπευθυνότητα έκανε με δήλωσή του και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.
«Είναι ανάγκη για λόγους δημόσιας υγείας οι πόλεις να καθαριστούν, να μην επιτρέψουμε να στραφεί εναντίον της αυτοδιοίκησης η κοινωνία», τόνισε.
«Οι δίκαιοι αγώνες των εργαζομένων μπορούν να συνεχιστούν έχοντας στο πλευρό τους το σύνολο της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης