Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γερακαράκος (ΠΟΑΣΥ): Τα Εξάρχεια είναι άβατο – Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας;

tags :
Γερακαράκος (ΠΟΑΣΥ): Τα Εξάρχεια είναι άβατο – Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας;
Έντονες αντιδράσεις για την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια
Την θέση ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο διατύπωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρ.Γερακαράκος, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και στον απόηχο της απαγόρευσης της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα ο κ.Γερακαράκος υποστήριξε ότι τα Εξάρχεια δεν είναι το μόνο άβατο για την αστυνομία.
«Χρειάζεται ταχεία λύση από την αστυνομία.
Καταλαβαίνετε αν πρέπει ή όχι να λυθούν τα χέρια της αστυνομίας, αν λάβετε υπόψη και την απόφαση Τόσκα.
Προχθες χάσαμε ένα 11χρονο αγγελούδι.
Να αντιμετωπιστεί κάθε άβατο» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, προσθέτοντας όμως ότι πρέπει να κινητοποιούνται και οι κάτοικοι για την κατάδειξη του προβλήματος.
Για τη συγκέντρωση στα Εξάρχεια ο κ. Γερακαράκος επανέλαβε ότι η ΠΟΑΣΥ θα πειθαρχήσει στην απόφαση για απαγόρευση, προσθέτοντας ότι θα συνεδριάσουν τα όργανα της Ομοσπονδίας για να λάβουν τις μελλοντικές αποφάσεις τους.
«Εμείς καταδείξαμε το πρόβλημα…
Μας απασχολούν τα άβατα γιατί κινδυνεύουν οι συνάδελφοί μας» υπογράμμισε ο κ.Γερακαράκος, τονίζοντας ότι «όπου περνάει ο αστυνομικός περνάει και ο πολίτης, όπου δεν περνάει ο αστυνομικός δεν περνάει και ο πολίτης».
Σημειώνεται ότι η απαγόρευση της συγκέντρωσης στα Εξάρχεια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που ζήτησε την παραίτηση του Νίκου Τόσκα από την θέση του αναπληρωτή υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης