Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απεβίωσε μέσα στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης σε ηλικία 78 ετών - H ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης

tags :
Απεβίωσε μέσα στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης σε ηλικία 78 ετών - H ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης
Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 22 ετών για την υπόθεση «Ασπίς»
Από καρδιακή ανακοπή απεβίωσε σήμερα (3/7/2017) το πρωί ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και ιδιοκτήτης του ομίλου Ασπίς Πρόνοια.
Ο Παύλος Ψωμιάδης, 78 ετών, εξέτιε ποινή κάθειρξης 22 ετών για υποθέσεις του ομίλου Ασπίς.
Συγκεκριμένα είχε κατηγρηθεί και καταδικαστεί ότι ίχε εξαπατήσει συνολικά 37.000 Έλληνες πολίτες οι οποίοι είχαν καταβάλει συνολικά 248,3 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστήρια συμβόλαια.
Ήταν κρατούμενος από τον Δεκέμβριο του 2010.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίαζε τις τελευταίες ημέρες υψηλό πυρετό αλλά από τις φυλακές είχαν αρνηθεί τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης

Για τον θάνατο του Παύλου Ψωμιάδη, που κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού, έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία, η αστυνομία και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία διερεύνησης του θανάτου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «ο κρατούμενος στο Κ.Κ. Κορυδαλλού Παύλος Ψωμιάδης, γεννηθείς το 1939, βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός. Μεταφέρθηκε, συνοδεία ιατρού, στο Νοσοκομείο κρατουμένων όπου έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς αποτέλεσμα. Εκρατείτο μόνος του σε ατομικό κελί και ελάμβανε φαρμακευτική (καρδιολογική) αγωγή. Τις τελευταίες ημέρες δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε ζήτησε οποιαδήποτε ιατρική συνδρομή, ή μεταφορά σε νοσοκομείο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης